0561-430525Mandehof 17, 8391 BG Noordwolde (Fr)directie.vensterschool@comprix.nl

Gisteravond was het ook prachtig. Alle groepen hadden een dans ingestudeerd. De groepen 1 t/m 5 hadden 4 danslessen gehad van Eijer producties en werden deze avond begeleid door een aantal dames uit groep 8 en het ging fantastisch! Wat een talent. De groepen 6 t/m 8 hadden 4 danslessen gehad van juf Clarette van dansschool Clarette en Leon. Ze lieten prachtige dansen zien en ook groep 6 ging ook nog in paartjes stijldansen. Super leuk om te zien en ook hier veel talent. Iedereen heeft ontzettend genoten van het optreden in de theaterzaal, wat een grote opkomst qua publiek!!!

Na het dansen gingen de groepen in hun eigen klas eten en mochten zelf kiezen uit een gevarieerd menu. We hadden zelf soep, quiche en toetje gemaakt. Jeltje en Alfred hadden hutspot, zuurkool, boerenkool, worst, gehaktbal, spekjes en macaroni gemaakt. Super lekker!!! De kinderen hebben genoten! In de tussentijd konden ouders/verzorgers in de tent genieten van mooie muziek, gezelligheid, glühwein en een versnapering, het was goed geregeld door de OV.

De etenswaren die over waren hebben we gedoneerd aan de voedselbank!

We kijken met zijn allen terug op een fantastische kerstviering!! We willen het Buurthuus, Alfred en Jeltje van de Duker, de Jumbo (sponsoring), de OV en alle andere vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van dit prachtige feest!!!

 

Geplaatst op: 21 December 2023

terug