0561-430525Mandehof 17, 8391 BG Noordwolde (Fr)directie.vensterschool@comprix.nl

Vanmorgen was het dan zover, de voorleeswedstrijd op de Vensterschool in de grote zaal van het buurthuis!
De voorrondes hebben in de eigen klas plaatsgevonden. Zo was er uit iedere groep één enthousiaste deelnemer. Zij hadden zich allemaal goed voorbereid en waren best een beetje zenuwachtig. Er was namelijk een jury aanwezig. De jury bestond uit Iwan van Nieuwenhoven (directeur Vlechtmuseum), juf Monique en (oud) juf Hielkje.

De zaal was prachtig ingericht voor onze lezeressen en was er genoeg ruimte voor de leerlingen van groep 1 tot en met 8 en de ouders of familie van de kampioenen om te kijken en luisteren.

Tess uit groep 8 begon met een heel leuk boek, daarna was Eva uit groep 7A aan de beurt, erg mooi om naar te luisteren. Jasmijn uit groep 4 las ook een super leuk boek en was heel ontspannen. Daarna was het de beurt aan Mare uit groep 3, wat knap op die leeftijd. De jury was onder de indruk! Na Mare was het de beurt aan Esmé uit groep 7B, super leuk boek en goed gelezen. Lizzy uit groep 5 was toen aan bod en las prachtig voor uit een super leuk boek! En als laatste was Noortje, zij las ook super goed voor!
Na de laatste lezer moest de jury in beraad en kwamen ze tot een schoolwinnaar.
Dit is Eva uit groep 7A geworden! Super gedaan!!
Tess uit groep 8 is ook onze schoolvertegenwoordiger en gaat dus lezen in de bibliotheek. De datum hiervan is nog niet bekend. Gefeliciteerd!!
We vonden het van elke kampioen erg knap dat ze voor zo’n grote groep wilden voorlezen!! Klasse gedaan! We willen alle kampioenen feliciteren en bedanken!! Ook de ouder/verzorgers die kwamen kijken en de jury ontzettend bedankt!!!

Tijdens het juryberaad is de leerlingenraad voorgesteld aan de rest van de school! Zij deelden ook gelukspoppetjes uit aan iedereen, dit was de prijs van de speurtocht! Erg leuk!

 

Geplaatst op: 20 Oktober 2023

terug