0561-430525Mandehof 17, 8391 BG Noordwolde (Fr)directie.vensterschool@comprix.nl

Afgelopen dinsdagavond was het afscheid van groep 8. Dit jaar hadden de leerlingen van groep 8 een film gemaakt met grote hulp van Kilian en Jurgen. De film werd gedraaid in ons eigen Buurthuus en het was perfect voor elkaar. De leerlingen kwamen met een prachtige auto (dank Femke) aan bij het Buurthuus en liepen over de rode loper naar binnen. Daarna werd de avond geopend en werd de film afgespeeld op een prachtig groot scherm (dank Buurthuus). Na afloop van de film werd er afscheid genomen van groep 8, ze kregen een persoonlijk praatje van juf Patricia met een woordweb, een mooie foto en een usb stick met daarop de film (gesponsord door Any Computers, dank!) daarna schudden alle leerkrachten de hand van de leerling en was het klaar. Na het afscheid van groep 8 werden er door de ouders en leerlingen cadeaus aangeboden aan school, een mooie hapjesplank met namen, een koekjestrommel met namen en een afscheidstegel voor op ons nieuwe schoolplein, wat een verwennerij!

Na dit afscheid werd er door de school afscheid genomen van juf Manon en juf Patricia, zij gaan na dit schooljaar onze school verlaten en gaan elders in Comprix werken. Nogmaals dank en succes dames!!
We willen de OV, de leerlingen van groep 8, de ouders/verzorgers, het buurthuus, de juffen, Kilian en jurgen en andere vrijwilligers die mee hebben geholpen aan deze fantastische avond ontzettend bedanken!!!!

Na de filmavond ging groep 8 verstoppertje doen in de school en daarna gingen ze slapen bij de ouders van Tess in de tuin. Bedankt hiervoor ouders/verzorgers!!
De volgende ochtend gingen ze ontbijten op school en fietsten ze om 10.00 uur de school uit!! Dat was een prachtig schouwspel, wat een spektakel.
’s Middags hebben de leerlingen van groep 8 nog een patatje gegeten en gebowld met het team in Vledder.

We wensen groep 8 veel plezier op het voortgezet onderwijs, maar nu eerst genieten van een welverdiende vakantie!

Team Vensterschool

 

Geplaatst op: 19 Juli 2024

terug