0561-430525Mandehof 17, 8391 BG Noordwolde (Fr)directie.vensterschool@comprix.nl

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van verschillende collega’s. Op dinsdagmiddag van juf Jeltsje uit groep 4, zij is erg verwend door kinderen en ouders/verzorgers! Namens Jeltsje bedankt voor alles! Op dinsdagmiddag en dinsdagavond is er afscheid genomen van juf Manon, ook zij is erg verwend. Bedankt! Op dinsdagavond en vrijdagmiddag hebben we afscheid genomen van juf Patricia, zij is erg verwend door ouders/verzorgers en leerlingen, namens Patricia bedankt!!

Op vrijdagochtend en donderdag (Duinenzathe) is er afscheid genomen van juf Kirsten, maar vooral van juf Hedwig. Wat een feestje was dat voor hun. Wat een goed idee Hedwig!!! Juf Patricia en juf Manon gaan verder op een andere school! Patricia bedankt voor al die jaren! Juf Manon ook bedankt voor afgelopen schooljaar. Juf Jeltsje stopt met werken en gaat met haar man verder op de boerderij! Bedankt voor dit schooljaar Jeltsje! Juf Kirsten gaat verder studeren en misschien zien we haar in de toekomst nog eens terug! In ieder geval bedankt juf Kirsten! Juf Hedwig heeft vanaf het begin op de Vensterschool gewerkt en gaat nu genieten van haar pre-pensioen! Je hebt het verdiend Hedwig, wat was jij in al die jaren flexibel, collegiaal en betrouwbaar! Petje af!!

We wensen de juffen die afscheid nemen heel veel plezier in hun verdere leven en we zien elkaar vast nog wel eens in een andere setting!!! Bedankt!!!! Namens de juffen willen we alle ouders/verzorgers en leerlingen bedanken voor de cadeautjes!

 

Geplaatst op: 19 Juli 2024

terug