0561-430525Mandehof 17, 8391 BG Noordwolde (Fr)directie.vensterschool@comprix.nl

De avondvierdaagse is al weer een week geleden. En wat hebben we mooie routes met elkaar gelopen.

Iedereen was mooi op tijd en we konden dus elke keer direct starten met lopen. Bij de 5 km en de 10 km was naast de leerkracht ook altijd genoeg hulp van ouders/verzorgers. Het was een gezellige sfeer en de kinderen en begeleiding hebben genoten.

De laaste avond was natuurlijk anders, omdat alle routes tegelijk liepen i.v.m. het slechte weer. Dit was ook voor ons passen en meten, want we hadden het goed bedacht en dan moet het ineens anders. Het uitreiken van de medailles ging toen een beetje anders en was warrig. Maar dat pakken we volgend schooljaar. op.

We zijn blij dat er zoveel ouders/verzorges mee willen lopen en ook dat er zoveel mensen zijn die verkeersregelaar willen zijn.

Maar...........het zoeken van verkeersregelaars blijft een uitdaging, dus we hopen dat volgend jaar meer mensen zich hiervoor opgeven.

We willen de commissie van onze school (Pieter en Jeanne), de OV (voor de catering op donderdag), de ouders/verzorgers, leerkrachten en natuurlijk alle kinderen die hebben mee gelopen ontzettend bedanken! En niet te vergeten de avondvierdaagsecommissie/wsv de blaren!!

Komende weken zullen we de avondvierdaagse goed evaluaeren, de aandachtspunten verbeteren en het goede vasthouden.

 

Geplaatst op: 31 Mei 2024

terug