0561-430525Mandehof 17, 8391 BG Noordwolde (Fr)directie.vensterschool@comprix.nl

Dinsdagavond mocht Tess uit groep 8 weer voorlezen. Zij was na prachtig voorleeswerk nu aan zet in de finale om de beste voorlezer van Weststellingwerf.

Tess had nog weer even flink geoefend door voor te lezen in haar eigen groep en in groep 6/7. Ze was er dus helemaal klaar voor. Er deden 7 leerlingen van verschillende scholen uit de gemeente mee in de finale. Tess mocht als derde voorlezen aan het meegekomen publiek. Net als de vorige keer, las Tess weer prachtig uit het boek: Een soort Vonk. De jury met als voorzitter onze burgemeester vond dat Tess een mooi boek had gekozen en haar gekozen fragment heel goed had voor gelezen. Het niveau van de voorlezers was hoog.

Na een goocheloptreden van Minze Dijksma, maakte de jury de uitslag bekend. Tess haalde de derde plek. Uitstekend gedaan, Tess! Op de tweede plek eindigde een meisje van De Velden uit Noordwolde Zuid en eerste werd de enige jongen, die meedeed aan de voorleeswedstrijd. Een leerling van de Tuindorpschool uit Wolvega. Hij mag binnenkort meedoen aan het Fries kampioenschap.

We willen de toeschouwers bedanken voor het kijken en natuurlijk Tess voor haar deelname! Ze deed het fantastisch!!!

Team Vensterschool

 

Geplaatst op: 13 Maart 2024

terug